A5 Travelers notebook i læder

kr. 649,00

Out of Stock

Lækkert lædercover til dine A5 notesbøger.

Perfekt til dig, der bruger flere notesbøger ad gangen, eller gerne vil have samling på f.eks. notesbøger og en kalender.
Det fleksible system gør det nemt at udskifte dine notesbøger, så du hele tiden har det ved hånden, som du har behov for.

Det flotte kernelæder, bliver kun bedre og blødere med tiden og i brug. Og så kan du selvfølgelig få personligt tryk på.
Det kan være dit navn, initialer, firmanavn – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Brug også vores traveler´s notebooks som gave, og glæd en du holder af med kvalitet, der holder i mange år, og kun bliver flottere med tiden.

Beskrivelse

A5 travelers notebook i læder

Flot A5 Travelers notebook i læder, uden lommer, i lækkert, fast kernelæder med 4 elastikker.

Travelers notebook systemet er et notebook-system, hvor du samlet flere notesbøger i ét omslag. Det giver dig mulighed for at sammensætte din egen bog/notesbog/planlægningsværktøj med lige præcis de ting, du har brug for.

En notesbog/-hæfte sættes ind under en af elastikkerne i ryggen på bogen, og på den måde har du mulighed for at samle 4 notesbøger i én bog.
Det er perfekt til dig, der ønsker fleksibilitet i dit planlægningsværktøj eller dine notesbøger, og gerne vil have mulighed for at skifte ud i dine hæfter – enten når nogle er fyldt op, eller du ikke længere har brug for lige dén notesbog/-hæfte.

I en almindelig notesbog kan du dele bogen op sektioner, hvis du ønsker f.eks. at inddele bogen i emner, men hvis én del fyldes hurtigere end andre, er du nødt til at skifte hele bogen ud. Med Travelers notebook-systemet kan du nøjes med at skifte den del ud, som du er færdig med.

Denne fleksibilitet giver dig også mulighed for at sammensætte dit eget planlægningssystem, så det passer til lige præcis dit behov, og kan ændres når dine behov ændrer sig.

En A5 travelers notebook i læder giver dig god plads, og du har den fordel, at det er nemt at finde inserts til denne størrelse, da det er en almindelig standard størrelse.

Du kan selvfølgelig få personligt tryk på din Travelers notebook.
På en A5 Travelers notebook i læder er der plads til 15 tegn (inkl alle tegn og mellemrum).
Din tekst bliver trykt i nederste højre hjørne på forsiden, hvis ikke andet er aftalt (se billede 20).

Hvis du ønsker tryk, skriver du den ønskede tekst i tekstboksen øverst på siden.

Inddeling / Travelers notebook indvendigt

Vores A5 travelers notebook er lavet med 4 elastikker i ryggen – dette giver dig god plads til inserts, da du også kan sætte flere inserts på én elastik.

Størrelse og materialer A5 travelers notebook i læder

Mål:

Højde: 23 cm
Længde: 17 cm
Bredde: 2,5 cm (ryggen)

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Vokset hørtråd
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
  • Elastik

Alle Traveler´s Notebooks kan laves med valgfrit tryk; enten som naturtryk eller med folie, hvor du kan vælge mellem seks forskellige farver.

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted i Otterup, på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Andre Traveler´s Notebooks

Se alle vores Traveler´s Notebooks her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , , ,

Vælg hjørner

,

Vælg farve på skrift

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

A5 travelers notebook i læder, a5 tn, travelers notebook i læder, a5 notesbog, læder notesbog, stor notesbog, studie,

A5 Travelers notebook i læder

Select Options