Firmagaver

Firmagaver i læder og med personligt tryk

Firmagaver kan sagtens være personlige! Men oftest forbinder vi desværre firmagaver med et massekøb, der handler mest om afsenderen og ikke så meget om modtageren. Det vil vi gerne hjælpe dig med at lave om på.

Firmagaver kan bruges til mange ting. Som firmaejer/direktør/leder osv. kan du have brug for medarbejdergaver såvel som markedsføringsmateriale til messer, markeder og lignende.
Det kan også være, du har brug for gaver til nuværende samarbejdspartnere eller potentielle samarbejdspartnere, som kan efterlade et varigt indtryk, og som ses igen og igen.

Uanset, hvad du har brug for, kan vi hjælpe, og vi tilbyder alle vores produkter som firmagaver.
Vi kan lave nøgleringe med logo eller personligt tryk, læderbakker til medarbejdernes skriveborde, læderomslag til kalendere, notesbøger osv., så I som firma er repræsenteret med stil.

Vis medarbejdere og samarbejdspartnere, at du sætter pris på dem

I stedet for det årlige gavekort til en webshop, hvor din medarbejder selv skal vælge sin julegave, kunne du i stedet vælge den personlige gave, der viser medarbejderen, at der er tænkte på den enkelte person.
Hvis man er et stort firma, kan det være svært at finde personlige gaver til alle, men det er her vi kan hjælpe – send os en mail, og så finder vi sammen en løsning.