Rejsemappe i læder

kr. 299,00

Out of Stock

Folder / mappe til rejse dokumenter eller andre papirer. Brug alene eller i en Traveler´s Notebook (standard og A5 størrelse).

Beskrivelse

Rejsemappe i kernelæder

Denne rejsemappe i kernelæder kan bruges som rejsemappe til dine billetter og lignende, men du kan også bruge den som folder i en Traveler´s notebook.
Højden på mappen kan passe til en standard størrelse Traveler´s notebook såvel som en A5 størrelse.

Når du rejser er det rart at have alle sine papirer samlet ét sted. Med rejsemappen er det nemt at have samling på det hele og samtidig er det nemt at finde det papir eller lignende, du skal bruge, da mappen er lavet med skrålommer. Skrålommerne er åbne i den ene langside, hvilket gør det nemmere at bladre i dine papirer, når de er i lommen.

Når du bruger mappen som folder i en Traveler´s notebook, indsættes den som en insert, og du har dermed mulighed for at have den samlet med dine andre inserts.
Uanset, om du bruger din Traveler´s Notebook til journaling, planlægning eller som rejsedagbog, er det en nem måde at have en lomme til samling af dine løse papirer eller andre løsdele.

Kernelæder er et fast stykke læder, som bliver blødere med tiden, men som holder sin faste form.
Læderet vil også med tiden og i brug få en flot patina – denne vil være tydeligst på de lyse læderfarver.

Du kan selvfølgelig også få personligt tryk på din rejsemappe/folder. Som standard trykker vi på forsiden af mappen, nederst i højre hjørne.
Tryk f.eks. navn, telefonnummer, et ord/udtryk osv.
Du kan kombinere din tekst med symbol / emoji (se billede 4-8).

Størrelse og materialer

Mål:

Lukket:
Højde: 21 cm
Bredde: 11 cm

Åben:
Højde: 21 cm
Bredde: 23 cm

Lomme:
Højde: 20 cm
Bredde: 9 cm
(lommerne er åbne i to sider, hvilket giver dig mulighed for at putte noget i, der ca. er 1 cm større i højde, såvel som bredde)

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Vokset hørtråd
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en kort produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Andre Traveler´s Notebooks

Alle Traveler´s Notebooks kan laves med personligt tryk og diverse symboler. Væg mellem naturtryk og folietryk i seks forskellige farver

Se alle vores Traveler´s Notebooks her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på tråd

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rejsemappe i læder, rejsemappe i kernelæder, folder i læder, læderfolder, læder folder

Rejsemappe i læder

Select Options