Pen sleeve 4 penne

kr. 199,00

Out of Stock

Lækkert pen sleeve med plads til 4 penne. Lavet i lækkert, fast kernelæder, der kun bliver flottere og bedre med tiden.

Beskrivelse

Pen sleeve 4 penne

Pen sleeve 4 penne / læder etui til 4 penne.

Dette pen sleeve er perfekt til dig, der har mere end en pen med i din taske, og som oftest har svært ved at finde dem, når du skal bruge dem (tit fordi de er havnet på bunden af tasken).
Et pen sleeve med plads til 4 penne giver dig mulighed for at have flere penne med dig, men uden sleevet fylder ret meget. Det er nemt at have med i en dokumentmappe, arbejdstaske eller i din hverdagstaske.

Etuiet kan laves i fire forskellige farver læder, som du selv vælger, og du kan vælge mellem to forskellige trådfarver til syningen; lys eller mørk.

Det er lavet i lækkert kernelæder, der er et fast stykke læder, der bliver blødere med tiden, men uden det mister sin fasthed. Med tiden og i brug vil læderet få en flot patina, hvor læderet nogle steder vil blive mørkere. Patineringen vil være mest tydelig på de lyse læderfarver.

Størrelse og materialer

Mål:

Højde:
Bagstykke: 14,5 cm
Forstykke: 13,5 cm
Bredde: 8 cm

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Vokset hørtråd
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design, og de er  lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, for på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Herunder kan du se alle vores pen sleeves (pen sleeve til 4 penne starter ved 03:05):

De andre pen sleeves:

Se alle vores pen sleeves her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på tråd

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

pen sleeve 4 penne, pen sleeve til 4 penne, etui til penne, etui til 4 penne, læderetui til penne, penalhus, penneholder, penneholder i læder

Pen sleeve 4 penne

Select Options