Travelers Notebook i læder

kr. 549,00

Out of Stock

Et lækkert læderomslag til dine notesbøger, kalender og lignende i flot europæisk kernelæder, der kun bliver flottere og bedre med tiden.

Gør coveret helt personligt med tryk på forsiden. Du kan vælge neutralt tryk, der trykkes direkte ned i læderet eller folietryk (vælg mellem seks forskellige farver).

Glæd en du holder af – eller dig selv – med et flot læderomslag, der beskytter dine bøger, har et lækkert, stilrent udtryk og holder i mange år.

Beskrivelse

Travelers notebook i læder

Travelers notebook i læder. Denne er en Traveler´s notebook i standard størrelse.
Vores travelers notebook er håndlavet i lækkert kernelæder, der er slidstærkt og fast. Det giver dig en bog, der bliver blødere med tiden, men som samtidig altid vil holde sin facon.
Det gør læderet godt egnet som omslag til dine notesbøger/inserts, da de er godt beskyttede.

Travelers notebook-systemet stammer fra Japen og er bygget op omkring fleksibilitet, enkelhed og funktionalitet.

Hello Friends travelers notebook i læder består af et læderomslag med elastikker i ryggen til at fastholde dine notesbøger, kaldet inserts.
Elastikkerne i ryggen fastholder dine inserts, men gør det samtidig nemt at udskifte den enkelte, når den er fyldt eller du ikke har behov for den mere.

Du kan bruge en travelers notebook til f.eks. kalendersystem med forskellige inserts (f.eks. med en insert til månedskalender, en til ugekalender, en til noter osv.). Du kan også bruge den til flere notesbøger der f.eks. kan opdeles efter emne osv., eller en kombination, så du har alt samlet.

Personligt tryk

Vi tilbyder personligt tryk på alle vores travelers notebooks. I denne størrelse kan du vælge tryk på op til 10 tegn (inkl. alle tegn – også mellemrum).
Medmindre andet aftales, trykkes din ønskede tekst nederst i højre hjørne på forsiden af bogen.

Du kan se muligheder for skrift, tegn og symboler på billede 7-12.

Trykket kan laves i naturtryk, som trykkes direkte ned i læderet uden farve (se billede 7)  eller med folietryk (se farvemuligheder på billede 13-16). Vær opmærksom på, at det ikke er alle symboler, der kan trykkes med folie.

Inddeling / en travelers notebook indvendigt

I midten af omslaget er der 4 elastikker til at fastholde dine inserts.

Størrelse og materialer til travelers notebook i læder

Mål:

Højde: 23 cm
Længde: 12 cm
Bredde: 2,5 cm

Materiale:

 • Vegetabilsk garvet kernelæder
 • Vokset hørtråd
 • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
 • Elastik

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Andre Traveler´s Notebooks

Alle Traveler´s Notebooks kan laves med personligt tryk og diverse symboler. Væg mellem naturtryk og folietryk i seks forskellige farver

Se alle vores Traveler´s Notebooks her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , , ,

Vælg hjørner

,

Vælg farve på skrift

, , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • bogmærke, bogmærke med navn, bogmærke med tekst, bogmærke i læder, personligt bogmærke, bedsteforældregave, gaveide, personlig gavebogmærke, bogmærke med navn, bogmærke med tekst, bogmærke i læder, personligt bogmærke, bedsteforældregave, gaveide, personlig gave Out of Stock
  kr. 129,00

  Personligt bogmærke, som du selv sætter sammen.

  Ryd
 • Rejsemappe i læder, rejsemappe i kernelæder, folder i læder, læderfolder, læder folderRejsemappe i læder, rejsemappe i kernelæder, folder i læder, læderfolder, læder folder Out of Stock
  kr. 299,00

  Folder / mappe til rejse dokumenter eller andre papirer. Brug alene eller i en Traveler´s Notebook (standard og A5 størrelse).

  Ryd
 • lædermærke med tekst, læder tags, lædertags, lædermærke, symærke, dekorationsmærke, travelers notebook, traveler´s notebook, notebook charm, notebookcharm, gæstebog, rejsedagbog, dekoration til bullet journal, bullet journal, journal, bujolædermærke med tekst, læder tags, lædertags, lædermærke, symærke, dekorationsmærke, travelers notebook, traveler´s notebook, notebook charm, notebookcharm, gæstebog, rejsedagbog, dekoration til bullet journal, bullet journal, journal, bujo Out of Stock
  kr. 29,00kr. 49,00

  Smarte og personlige lædermærker, der kan pynte på en gæstebog, syes på en taske eller noget helt andet.

 • travelers notebook, standard travelers notebook, narrow travelers notebook, standard tn, tn, læderomslag til notesbøger, notesbog, planlægning, kalendertravelers notebook, standard travelers notebook, narrow travelers notebook, standard tn, tn, læderomslag til notesbøger, notesbog, planlægning, kalender Out of Stock
  kr. 599,00

  Travelers notebook i kernelæder Travelers notebook i standard størrelse. Vores travelers notebook er håndlavet i lækkert kernelæder, der er slidstærkt og fast. Det giver dig en bog, der bliver blødere med tiden, men som samtidig altid vil holde sin facon. Det gør læderet godt egnet som omslag til dine notesbøger/inserts,…

  Ryd
travelers notebook i læder, tn, standard tn, læder notesbog, læderomslag til notesbøger, personlig notesbog, notesbog med tryk, customizable notebook, customizable travelers notebook

Travelers Notebook i læder

Select Options