Pen sleeve 2 penne

kr. 149,00

Out of Stock

Smart pen sleeve, så du nemt kan have to penne med i tasken.

Beskrivelse

Pen sleeve 2 penne

Pen sleeve 2 penne er et lækkert etui til 2 penne, der er håndavet i kernelæder. Kernelæderet er et fast stykke læder, som kun bliver bedre med tiden og i brug. Læderet vil blive blødere, men samtidig vil det beholde sin fasthed.

Et pen sleeve er perfekt til dig, der kun har brug for at have et par penne med i tasken, uanset om det er en arbejdstaske eller en anden hverdagstaske.

Læderets fasthed gør at penne bliver i etuiet, når det ligger i tasken, men samtidig gør designet det nemt at få pennene op af etuiet, når du skal bruge dem.

Du kan få etuiet i fire forskellige læderfarver. Derudover kan du også selv bestemme, om du ønsker sleevet med lys eller mørk tråd.

Størrelse og materialer

Mål:

Højde:
Bagstykke: 14,5 cm
Forstykke: 13,5 cm
Bredde: 5 cm

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Vokset hørtråd
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)

 

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Se sleevet herunder i videoen (starter ved 1:35):

Herunder finder du vores andre pen sleeves

Se alle vores pen sleeves her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på tråd

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pen sleeve 2 penne, pen sleeve til 2 penne, pensleeve, pen sleeve, pen sleeve i læder, leather goods, etui til penne, penneholder, penalhus

Pen sleeve 2 penne

Select Options