A5 travelers notebook i kernelæder

kr. 699,00

Out of Stock

Praktisk og fleksibel travelers notebook med 4 elastikker

Beskrivelse

A5 travelers notebook med 4 elastikker

Flot A5 Travelers notebook i lækkert, fast kernelæder med 4 elastikker.

Travelers notebook systemet er et notebook-system, hvor du samlet flere notesbøger, kaldet inserts, i ét omslag. Det giver dig mulighed for at sammensætte din egen bog/notesbog/planlægningsværktøj med lige præcis de ting, du har brug for.

En inserts sættes ind under en af elastikkerne i ryggen på bogen, og på den måde har du mulighed for at samle 4 inserts i én bog. Det er perfekt til dig, der ønsker fleksibilitet i dit planlægningsværktøj eller dine notesbøger, og gerne vil have mulighed for at skifte ud i dine inserts – enten når nogle er fyldt op, eller du ikke længere har brug for lige dén insert.

I en almindelig notesbog kan du dele bogen op sektioner, hvis du ønsker f.eks. at inddele bogen i emner, men hvis en del fyldes hurtigere end andre er du nødt til at skifte hele bogen ud. Med Travelers notebook-systemet kan du nøjes med at skifte den del ud, som du er færdig med.

Denne fleksibilitet giver dig også mulighed for at sammensætte dit eget planlægningssystem, så det passer til lige præcis dit behov, og kan ændres når dine behov ændrer sig.

En A5 travelers notebook giver dig god plads, og du har den fordel, at det er nemt at finde inserts til denne størrelse, da det er en almindelig standard størrelse.

Personligt tryk

Du kan selvfølgelig få personligt tryk på din Travelers notebook.
På en A5 Travelers notebook er der plads til 15 tegn (inkl alle tegn og mellemrum). Din tekst bliver trykt i nederste højre hjørne på forsiden (hvis ikke andet er aftalt).

Inddeling / Travelers notebook indvendigt

Vores A5 travelers notebook er lavet med 4 elastikker i ryggen – dette giver dig god plads til inserts, da du også kan sætte flere inserts på én elastik.

På indersiden – både front og bagside – er der sidelommer i bogens fulde højde, så du kan bruge til papir, stickers, post its og lignende.

Størrelse og materialer A5 travelers notebook

Mål:

Højde: 23 cm
Længde: 17 cm
Bredde: 2,5 cm (ryggen)

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Vokset hørtråd
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
  • Elastik

Alle Traveler´s Notebooks kan laves med valgfrit tryk; enten som naturtryk eller med folie, hvor du kan vælge mellem seks forskellige farver.

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Andre Traveler´s Notebooks

Se alle vores Traveler´s Notebooks her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , , ,

Vælg farve på tråd

,

Vælg farve på skrift

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

A5 travelers notebook, travelers notebook , traveler´s notebook, læderomslag til notesbøger, planlægning, kalendersystem, fleksibelt kalendersystem, funktionelt kalendersystem

A5 travelers notebook i kernelæder

Select Options