Statement pynt

kr. 129,00

Out of Stock

Lædercirkler med tekst, der er lavet i lækkert kernelæder. Perfekt til gallerivæggen eller som pynt på en gave til en du holder af.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Statement pynt med tekster

Statement pynt, som kan bruges på et utal af måder!
Vi kan alle have brug for en lille kærlig påmindelse om, hvor fantastiske vi er, at vi gør det godt, noget der løfter humøret og får os til at føle os godt tilpas.
Statement cirklerne er lige præcis det; en kærlig hilsen til dig selv eller en du holder af. Noget der kan løfte humøret og være en lille påmindelse.

Du kan bruge cirklerne i din boligindretning, f.eks. på en gallerivæg sammen med billeder, plakater, keramik og lignende.
Det kan også være du har lyst til at have den hængende ved din arbejdsplads som en daglig påmindelse. Eller måske på teenagerens opslagstavle, i sommerhuset eller som pynt på en gave.
Det er kun fantasien, der sætter grænser, for der er jo nærmest ikke nogen steder eller situationer, hvor det ikke er en god ide at blive opmuntret.

Cirklerne laves med et hul så de kan hænges op. Der følger lædersnøre med, som bruges som ophæng, men du kan selvfølgelig også skifte lædersnøren ud med f.eks. et bånd, hvis det passer bedre til din stil.

Med tiden og i brug vil læderet få en flot patina, når det bliver mørkere.

Størrelse og materialer

Mål:

Diameter: 8 cm

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
  • Snørering

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Du kan læse mere om læderets vej til dig her.

Produkter til hjemmet

Se flere accessories her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben.
Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Statement pynt, statement udtryk, opløftende udtryk, uplifting messages, vægpynt, gavepynt,

Statement pynt

Select Options