Cover til notesbog

kr. 399,00

Out of Stock

Personligt cover til din notesbog i lækkert europæisk kernelæder.
Det perfekte cover til dig, der vil passe på din notesbog og sætter pris på kvalitet og æstetik.

Coveret kan selvfølgelig laves med personligt tryk.

Beskrivelse

Cover til notesbog – Field Notes notesbog eller tilsvarende størrelse

Læder cover til notesbog i lækkert, sort  europæisk kernelæder.
Kernelæder er fast i kvaliteten, og selvom det bliver blødere i brug, vil det altid holde form og fasthed.

Field notes notesbøgerne har en størrelse, der er nem at have med i lommen eller en lille taske – det betyder, at du altid har din notesbog lige ved hånden, uden du skal bruge en masse plads på den.

Ud over en Field Notes notesbog (eller anden notesbog i tilsvarende størrelse), er der også plads til et par kort og lidt ekstra i coveret.

OBS
Der medfølger ikke notesbøger til dette cover.
Coveret passer til notesbøger i størrelsen 9 x 14 cm.
Du kan bl.a. finde Field Notes notesbøger her

Personligt tryk

Du kan selvfølgelig også få et personligt tryk på dit cover.
Det vil bliver trykt i nederste højre hjørne på coverets forside. Hvis du i stedet ønsker trykket placeret på bagsiden, kan du skrive det i bemærkningsfeltet, når du tjekker ud. Du er også altid velkommen til at sende en mail: hellofriendbestilling@outlook.dk

På et Field Notes cover er der plads til ca. 8 tegn (spørg endelig, hvis du har behov for mere tekst).

Vi trykker tekst, men også forskellige tegn, som du kan se på billederne. Du kan enten vælge kun tekst, kun tegn eller en kombination af begge.

Når du bestiller, skriver du på følgende på i tekstboksen:
Hvis du kun ønsker tekst, skriver du teksten. f.eks. “Laura”
hvis du ønsker tekst + tegn, skriver du teksten + symbolnummeret, f.eks. “Laura + 65”

Inddeling

Field Notes coveret er opdelt i to sider.

På højre side er der en stor lomme, hvor du indsætter bagsiden af din notesbog. På den måde fastholdes din notesbog i coveret.

På venstre side har du den samme store lomme.
Derudover er der også to kortlommer foran den store lomme. Det giver dig mulighed for at medbringe dine kort sammen med din notesbog i coveret. Det kan være dine betalingskort, men også f.eks. dine visitkort.
Du kan også bruge dit cover til at indsamle andre visitkort, hvis du f.eks. er til et event/møde/konference eller lignende.

Cover til notesbog; Størrelse og materialer

Mål:

Åben: 15,5 x 21 cm
Lukket: 15,5 x 10 cm

Materialer:

 • Vegetabilsk garvet kernelæder
 • Vokset hørtråd
 • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 dage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Field Notes covers og Traveler´s Notebooks

Ud over covers til Field Notes laver vi også Traveler´s Notebooks.
Denne type notesbog er rigtig god til dig, der bruger flere notesbøger på én gang og gerne vil have dem samlet i ét cover.

Alle Traveler´s Notebooks kan laves med personligt tryk og diverse symboler. Væg mellem naturtryk og folietryk i seks forskellige farver

Se alle vores Traveler´s Notebooks og andre covers her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • A6 Travelers notebook, A6 TN, Travelers notebook, TN, lille Travelers notebook, Læder TN, Travelers notebook i læder, planner TN, TN journalA6 Travelers notebook, A6 TN, Travelers notebook, TN, lille Travelers notebook, Læder TN, Travelers notebook i læder, planner TN, TN journal Out of Stock
  kr. 399,00

  Lækker Traveler´s Notebook i A6-størrelse. Perfekt at have med i tasken. Lavet i lækkert kernelæder, der kun bliver flottere og bedre med tiden og i brug.

  Ryd
 • Rejsemappe i læder, rejsemappe i kernelæder, folder i læder, læderfolder, læder folderRejsemappe i læder, rejsemappe i kernelæder, folder i læder, læderfolder, læder folder Out of Stock
  kr. 299,00

  Folder / mappe til rejse dokumenter eller andre papirer. Brug alene eller i en Traveler´s Notebook (standard og A5 størrelse).

  Ryd
 • B6 travelers notebook, B6 tn, travelers notebook, tn, læder travelers notebook, travelers notebook i læder, læder tn, notesbog, læderomslag, kalendersystemB6 travelers notebook, B6 tn, travelers notebook, tn, læder travelers notebook, travelers notebook i læder, læder tn, notesbog, læderomslag, kalendersystem Out of Stock
  kr. 499,00

  Praktisk travelers notebook i kernelæder og mange valgmuligheder.

  Ryd
 • Pen sleeve 2 penne, pen sleeve til 2 penne, pensleeve, pen sleeve, pen sleeve i læder, leather goods, etui til penne, penneholder, penalhusPen sleeve 2 penne, pen sleeve til 2 penne, pensleeve, pen sleeve, pen sleeve i læder, leather goods, etui til penne, penneholder, penalhus Out of Stock
  kr. 149,00

  Smart pen sleeve, så du nemt kan have to penne med i tasken.

  Ryd
cover til field notes, lædercover til field notes notesbog, læderomslag til notesbog, lille notesbog

Cover til notesbog

kr. 399,00

Ikke på lager