Etui til Apple pencil

kr. 149,00

Out of Stock
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Etui til Apple pencil lavet i kernelæder

Etui til Apple pencil / pen sleeve til Apple pencil, der beskytter din pen, når du har den liggende i tasken, fremme på bordet osv.

Etuiet er lavet i lækkert kernelæder og findes i  fire forskellige farver. Kernelæder er et fast stykke læder, der kun bliver flottere og bedre med tiden. Det bliver blødere i brug, men vil altid holde formen og sin fasthed. Samtidig får læderet en flot patina i brug.

Etuiet er designet sådan, at læderet slutter tæt om din pen, så den ikke kan falde ud. Men samtidig er åbningen lavet på en måde, der gør det nemt at komme til at få fat i penne, så den let trækkes ud af sleevet, når du skal bruge den.

Et pen sleeve til Apple pen, er perfekt til dig, der ofte har din pen med dig i tasken, og gerne vil have, at den er godt beskyttet.

Du kan vælge mellem fire forskellige læderfarver, men derudover har du også mulighed for at vælge, om du ønsker, at sleevet skal syes med lys eller mørk tråd.

Størrelse og materialer

Mål:

Højde: 19 cm
Bredde: 3,5 cm

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Vokset hørtråd
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)

 

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design, og de er  lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, for på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Læs mere om læderets vej til dig her

Herunder kan du se en lille video, hvor jeg viser pen sleeve til Apple pencil i alle farver:

Herunder finder du vores andre pen sleeves

Se alle vores pen sleeves her

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på tråd

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pen sleeve til Apple pencil, etui til apple pencil, etui til Apple pen, Apple pen, læder etui til Apple pen

Etui til Apple pencil

Select Options