Bred læder nøglering med personligt tryk

kr. 139,00

Out of Stock

Lækker, bred nøglering med tekst i kernelæder.

Beskrivelse

Bred læder nøglering med navn eller andet tryk

Bred læder nøglering i kernelæder.
Du kan vælge mellem fire forskellige læderfarver kombineret med tre forskellige ring-farver.
Derudover bestemmer du selvfølgelig selv dit tryk, og om du vil kombinere din tekst med emoji/symbol. Vi har 100+ symboler/emojis, du kan vælge imellem.
Alt dine valg er med til at gøre nøgleringen helt personlig, så den passer til den, der skal have den, uanset om det er dig selv, eller en du holder af.

Når vi vælger at gøre vores hverdags-items personlige, tager vi noget helt praktisk, noget vi bruger hverdag, og gør det til vores helt eget. Ikke en standardvare, som ligner mange andre, men et personligt tilbehør, som bringer lidt glæde hver gang du bruger det.
Sådan vil vi gerne have vores praktiske hverdags-items skal være, for det er trods alt nogle af de ting, vi bruger aller mest, så hvorfor ikke fylde dem med lidt glæde og gode minder.

Det er også en af grundene til at nøgleringen er perfekt som gave. Og så er den relevant for alle. Uanset som du mangler en gave til bedsteforældrene, den unge, der har fået sin første lejlighed eller barnet, der selv er begyndt at gå hjem fra skole, vil nøgleringen vække glæde.

Nøgleringen fås også med folietryk. Denne model finder du her.

Størrelse og materialer

Mål:

Længde: ca. 11 cm inkl. ring (maks. 8 tegn inkl. mellemrum og alle tegn)
Bredde: 2 cm

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
  • Nitter/ringe og lignende

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-5 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen. Læs mere om læderets vej til dig her

Andre nøgleringe

Alle nøgleringe kan laves med personligt tryk og diverse symboler. Væg mellem naturtryk og folietryk i seks forskellige farver

Se alle vores nøgleringe her.

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.
Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på ringen

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bred læder nøglering, læder nøglering, nøglering med tryk, læder nøglering med tryk, personlig nøglering

Bred læder nøglering med personligt tryk

Select Options