Læder nøglering med folietryk

kr. 169,00

Klassiske nøglering i kernelæder du kan gøre helt personlig med tryk. Denne model er med folietryk, og du kan vælge mellem seks forskellige farver.

Beskrivelse

Læder nøglering med folietryk

Læder nøglering med folietryk til din helt personlige nøglering

Den personlige nøglering er en kombination af noget praktisk, som vi alle har brug for i vores hverdag, og et personligt item.
Derfor er det også den perfekte gaveide, uanset om du mangler en gave til bedsteforældrene, den unge, der lige er flyttet hjemmefra, barnet, der selv er begyndt at gå hjem fra skole eller…. ja alle andre.

Nøgleringen er lavet i kernelæder, som er et fast og holdbart materiale. Det fantastiske ved kernelæder er, at det kun bliver bedre og flottere, når det bliver brugt. Du vil med tiden få en nøglering, der bliver lidt blødere i læderet og får en flot patina.

Gør den personlig

Du kan vælge mellem fire læderfarver, som du selv sammensætter med en af de tre ring-farver.

Derudover bestemmer du selvfølgelig selv teksten, som du kan vælge i seks forskellige foliefarver, og denne kan du kombinere med emojis/symboler (se billede 8-10).
Vi har mange forskellige symboler og emojis at vælge imellem. De kan vælge de klassiske emojis, men også symboler som fly, vielsesringe, gyngeheste og helt klassiske hjerter og stjerner.

Denne model laves også med naturligt tryk uden farve i læderet. Denne model finder du her.

Størrelse og materialer

Mål:

Længde: ca. 13 cm inkl. ring (maks. 10 tegn inkl. mellemrum og alle tegn)
Bredde:1,5 cm

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
  • Nitter/ringe og lignende
  • Folie

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 1-3 dage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen. Læs mere om læderets vej til dig her

Andre nøgleringe

Alle nøgleringe kan laves med personligt tryk og diverse symboler. Væg mellem naturtryk og folietryk i seks forskellige farver

Se alle vores nøgleringe her.

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.
Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på ringen

, ,

Vælg farve på skrift

, , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

læder nøglering med folietryk, lædernøglering med folietryk, læder nøglering med navn, læder nøglering med farvet tryk, læder nøglering med tryk, personlig læder nøglering, personlig gave, gaveide, mors dag, fars dag

Læder nøglering med folietryk

Select Options