Velkommen til bloggen


Hello Friend!
Velkommen til bloggen, til mit lille hjørne af internettet. Jeg har glædet mig til at byde dig indenfor.

Hello Friend er et univers, der startede med håndlavede læderprodukter, som jeg selv laver i mit eget lille værksted her på Nordfyn.
Nu har jeg fået skabt en side, der rummer webshoppen, og nu også med blogdelen som en tilføjelse. Så har vi nemlig også plads til at snakke lidt mere om de andre ting, der rører sig omkring Hello Friend.

Produkterne og håndværket er midlet, men hvad er egentligt fundamentet under Hello Friend? Og hvem er jeg?

Jeg hedder Anita, og det er mig, der er ansigtet og hænderne bag Hello Friend.
Jeg vil gerne byde dig velkommen til bloggen.

Jeg kom egentligt til at arbejde med læder ved lidt af en tilfældighed. Jeg har altid selv foretrukket at købe tasker, sko osv. i læder, men jeg havde nok ikke forestillet mig, at jeg selv skulle komme til at arbejde med det. Men det gjorde jeg (heldigvis). Med det kom også en større bevidsthed om det håndværk, der ligger bag.
Alt godt håndværk er båret på et fundament af tid og fordybelse.

Slow living

Slow living handler om at taget travlheden ud af hverdagen. Det handler om at være mere bevidste om, hvordan vi bruger vores tid og husker at nyde de små øjeblikke i hverdagen, som vi så tit overser. Og det er meget nemmere at se de ting, hvis vi sætter tempoet ned.

Og noget af det, der gør mig glad, er, at de ting, jeg bruger til hverdag, er æstetisk øjenguf.


Det gør mig glad, når jeg skal låse min dør op, og nøgleringen minder mig om mine børn, fordi det er en gave fra dem.

Det gør mig glad, når jeg finder mine høretelefoner frem fra tasken (og ledningen ikke er viklet ind i alt, den kunne fange i tasken!) for at høre en podcast, mens jeg går tur. Og kabelholderen minder mig om sommerens kør-selv-ferie sydpå.

Og det gør mig glad, når jeg skal planlægge en hektisk uge, men jeg kan gøre det i min favorit Traveler´s Notebook, som har været med på alle ferier de sidste 4 år – og har huset alle minderne.


Dét er små ting, der bringer glæde i min hverdag. Det er dét Hello Friend er her for; at skabe unikke, personlige produkter til dig. Produkter, som der bringer dig glæde i din hverdag.

Endnu engang velkommen til bloggen.
Du er altid velkommen til at skrive en kommentar. Og hvis du har lyst til at følge med i hverdagen hos Hello Friend, kan du følge med på Instagram eller Facebook.
Vi glæder os til at se dig.