Brand introduktion

I “Meet the maker”-serien går vi bag om Hello Friend med et nyt tema hver gang.


Hej med dig.
Velkommen hos Hello Friend – jeg er Anita, og jeg er hænderne og designere bag produkterne.
Jeg elsker at skabe produkter til dig, som du kan bruge i din hverdag. Ting som der er med til at gøre de praktiske ting lidt pænere – og meget mere personlige.

Vores brand introduktion handler om, hvem vi er, hvorfor vi er her – og hvorfor vi elsker at lave produkter til dig.
Bag navnet Hello Friend ligger ønsket om at skabe produkter i læder, som kan bruges i hverdagen, og som har en lang levetid. Samtidig er det vigtigt, at designet er enkelt og tidløst, så brugeren kan tilpasse produktet til sin egen stil.

Alt er håndlavet med respekt for, at håndværk, som de fleste andre gode ting i livet, tager tid.

Vi er et brand, hvor alle skal føle sig velkomne. Derfor endte vi med brand-navnet Hello Friend. Det er et sted, hvor håndværket går hånd i hånd med relationerne til vores kunder og en god service. Det er også en af grundene til, at vi tilbyder Personal Shopping.
Det er et sted, hvor vi er glade for at se vores kunder, og vi elsker, når de har lyst til at komme igen.

Vi laver produkter, der kan bruges i hverdagen, og som også er fantastiske gaveideer – som sender en kærlig hilsen til modtageren.

Hello Friends DNA

Kendetegnende for næsten alle varerne er, at vi laver dem med personligt tryk, hvis man ønsker det.
DNA´en i Hello Friend handler om det personlige præg, om det der gør hvert produkt unikt, fordi alle kunderne er unikke. En stor del af det gøres med personligt tryk og andre tilpasninger af produkterne, som vi gør sammen efter kundens ønsker.
Det er vigtigt for os, at du som kunde ender med et produkt, som er mere end et standard-produkt.

Slow living handler ikke om at gøre hverdagen langsom. Det handler om at tage nok fart ud af hverdagen til, vi når at nyde den

En af vores helt store værdier er at praktisere slow living. Det er en vigtig del af vores brand og derfor også vores brand introduktion. Her er læderet, det helt rigtige matieriale for os – det holdbare og enkle.
Vi vil gerne hve fokus på det nære, på hverdagen og alle de små guldkorn, der findes i den.

Slow living handler ikke om at gøre hverdagen langsom. Det handler om at tage nok fart af vores hverdagsliv til vi når at nyde hverdagen. At vi når at nyde alt det gode, der er lige dér – i hverdagen.


Meet the maker-serien er bygget på Instagram challenge af samme navn, som Joanne Hawker er ophavskvinde til.

I vores nyhedsbrev snakker vi mere om slow living, skynder os at fortælle dig, hvis der er gode tilbud i shoppen og meget andet, så hvis du har lyst til at være med i Hello Friend-familien, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her