Runde bordkort i læder

kr. 59,00

Out of Stock

Flotte bordkort i lækkert, lyst, vegetabilsk garvet kernelæder.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Runde bordkort med mulighed for tryk i farve

Runde bordkort i kernelæder med personligt tryk.

Uanset om du har brug for bordkort til en konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller en mindre fest er borddækningen, og dermed bordkortene, med til at skabe den atmosfære, du gerne vil have. Ofte er det de små detaljer, der tilsammen udgør en helhed, der skaber rammerne for en god fest – og det hele starter med stemningen.

Bordkortene er enkle og tidløse i designet. Det giver dig mulighed for at pynte bordkortene, så de passer lige præcis ind i det tema eller den stil som I har valgt til festen.
Hullet i toppen af bordkortet kan bruges til et bånd til at sætte bordkortet fast, men du kan også bruge hullet til et pyntebånd med sløjfe, en blomst eller andet, der passer til resten af bordækningen.

Ud over gæstens navn kan du også vælge et symbol, der trykkes under navnet. (Se muligheder for symboler på billede 6-10)

Hvis du har noget særligt i tankerne, så du har brug for at bordkortet tilpasses, er du altid velkommen til at skrive til os: hellofriendbestilling@outlook.dk
Vi kan altid tage en snak om, hvilke muligheder, der er, og hvordan vi kan tilpasse produkterne til dit behov.

Størrelse og materialer

Mål:

Diameter: 6 cm
(2 linjer, maks 7 tegn i 1. linje, 1 symbol i anden linje)

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
  • Snørering

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 3-7 hverdage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen.
Du kan læse mere om læderets vej til dig her.

Alle bordkort laves med valgfrit tryk; enten som naturtryk eller med folie, hvor du kan vælge mellem seks forskellige farver.

Mere til festen

Her finder du alle vores produkter til Fest & Højtid

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.

Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben.
Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på ringen

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

runde bordkort, runde brdkort i læder, bordkort, læder bordkort, læderbordkort, bordkort i kernelæder, konfirmation, bryllup, fest, borddækning

Runde bordkort i læder

Select Options