Keyhanger med flet i læder

kr. 249,00

 

Lækker og stilfuld keyhanger i flettet kernelæder: Den er perfekt til dig, der skal have nøgler, ID-kort, nøglekort eller lignende på dig, f.eks. i løbet af arbejdsdagen.

Keyhangeren er lavet i lækkert, europæisk håndflettet kernelæder, der kun bliver flottere og bedre med tiden.

Beskrivelse

Keyhanger med flet i kernelæder

Keyhanger med flet i lækkert læder. Keyhangeren er med glat læder i nakken, så den ligger fladt, og flettet læder på det nederste stykke.
Læderet er håndflettet og kan dermed varierer en smule på de enkelte keyhangers.

Keyhangers er perfekte til dig, der skal have dine nøgler tæt på dig. Men den er også perfekt til f.eks. nøglekort, ID-kort og lignende på arbejdspladsen. Eller måske har du et barn, der har fået sine egne nøgler, hvor nøglesnoren kan gøre det nemmere at holde styr på nøglerne.

Har du en virksomhed, der f.eks. tager på udstillinger, messer og lignende, kan nøglesnoren bruges til f.eks. ID-kort, navnemærke, logo og lignende.
Keyhangeren kan også være en god kundegave eller til dine samarbejdspartnere. Få tryk på keyhangeren (se vores andre modeller her, hvor der er mulighed for tryk).

Vores keyhangers er alle lavet i lækkert kernelæder, der kun bliver bedre og flottere med tiden og i brug. Læderet (især de lyse farver) vil med tiden få en flot patina, der kun gør læderet endnu flottere.

Størrelse og materialer

Mål:

Længde: 54 cm
Bredde: 1,5 cm

Materiale:

  • Vegetabilsk garvet kernelæder
  • Læderfedt ( lavet af marvolie, vaseline, bivoks og imprægnerende plantesafter.)
  • Nitter/ringe og lignende

Eget design fra eget værksted

Alle produkter er eget design og lavet på vores eget værksted på Nordfyn.
De fleste produkter laves til den enkelte kunde, på den måde bliver varen skræddersyet til den enkelte, og vi reducerer spild-materialer, da vi ikke har et stort lager af produkter.
Det giver en produktionstid på 1-3 dage.

Alle modeller laves i hånden fra læderet skæres, der trykkes, syes og helt til den sidste pudsning og pleje af læderet, inden det sendes af sted til dig.

Vi bruger vegetabilsk garvet kernelæder. Det betyder, at der ikke er brugt chrom eller andre skadelige stoffer i garvningprocessen. Læs mere om læderets vej til dig her

Andre nøgleringe

Alle nøgleringe kan laves med personligt tryk og diverse symboler. Væg mellem naturtryk og folietryk i seks forskellige farver

Se alle vores nøgleringe  og keyhangers her.

Nyhedsbrev og sociale medier

Hvis du har lyst til at følge med i hverdagen ved Hello Friend, vil vi meget gerne byde dig velkommen på Instagram og Facebook, hvor vi deler fra værkstedet, nye produkter og meget mere.
Vi vil også meget gerne byde dig velkommen i Hello Friend-klubben, hvor vi sender nyhedsbrevet direkte til din indbakke med tilbud, nyheder og lækkerier kun til vennerne i klubben. Det er helt gratis, og vi sender kun mails, når vi har noget, vi håber, vi kan glæde dig med.
Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her.

 

Yderligere information

Vælg farve på læder

, , ,

Vælg farve på ringen

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Keyhanger med flet, flettet keyhanger, keyhænger i læder med flettet, flettet læder keyhanger, nøglesnor i læder, nøglesnor i flettet læder

Keyhanger med flet i læder

Select Options