Planlægning i mine Traveler´s Notebooks

Hver dag i en uge vil jeg lave en video, hvor jeg viser min daglige planlægning i mine Traveler´s Notebooks.

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

August 26, 2019

Planlægning i B6 Traveler´s Notebook og A5 Traveler´s Notebook.

Hver dag i den kommende uge vil jeg optage en video, hvor jeg viser min daglige planlægning i mine Traveler´s Notebooks.

Hvis du er nybegynder i Traveler´s Notebook-universet, kan det give et indblik i en af de måder, du kan bruge det meget alsidige system på, og hvis du er garvet TN-bruger, kan det være, du får et par nye ideer, eller måsker har du lyst til at dele et par af dine egne gode ideer i kommentarfeltet?

Den første video handler ikke om den daglige planlægning, men det, der for mig, går forud for den daglige planlægning; nemlig min planlægning af måneden og overordnet om ugen vi skal i gang med. De to former for planlægning er grundlaget for min daglige planlægning og hele den måned, jeg er i gang med.

Min B6 Traveler´s Notebook er basen i min planlægning, og den bruger jeg til alt andet end arbejdsrelateret planlægning. Min A5 Traveler´s Notebook er min business planner, der rummer alt omkring Hello Friend.

Nu har vi skudt "En uge i min planner" igang, og jeg håber at se dig igen til næste video, der handler om den daglige planlægning mandag i denne uge.

Hvis du har lyst til at følge med hos Hello Friend og modtage nyhedsbrev 1-2 gange om måneden med opdateringer, gode ideer til planlægning og Slow Living, rabatkoder og meget mere, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her (nederst på siden)

Traveler´s notebooks finder du i webshoppen

/Anita

Flere indlæg