Personlig dekoration til børneværelset

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

August 25, 2020

Jeg elsker baby- og børneværesler! Jeg elsker, at der er mulighed for at bruge fantasien, og det er rum, der (næsten) kun handler om leg, sjov og nærvær.

Så i dag vil jeg give lidt inspiration til, hvordan man kan gøre vores personlige vægpynt til en del af børnenes univers på en måde, hvor det passer ind i stil og bliver et element, der er med til at understøtte stemningen i værelset.

Det er først, når børnene begynder at blive lidt større, at værelset også skal være mere praktisk - f.eks. når skrivebordet til lektierne også skal til at have en plads. Indtil da er børnenes værelse et sted, hvor der er rum til leg (også for mor og far), fordybelse og nærvær.
Det er et helle, der handler om alle de gode ting i livet, dem som vi nogle gange drømmer os tilbage til, når vi bliver lidt ældre.

Det er et sted, hvor der er mulighed for at skabe universer og stemninger med hyggekrog, udklædning og dekoration.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker alt, der er personligt, og som kan gøres personligt, så jeg er jo godt og grundigt forelsket i vores nyeste vægdekoration, som bl.a. også kan bruges til børneværelset.

Det store bogstav kan f.eks. være forbogstavet i barnets navn, som jeg så også trykker selve navnet på. Det er hængt op med tynd wire i en metalring, som man vælger i hvid eller guld. Hvis man hellere vil have et bånd i, er det nemt selv at skifte det ud.

Ringen er ikke dekoreret, når man modtager den - og det er her, du kan begynde at lege med udtrykket i vægdekorationen!

babyværelse, børneværelse, barnrum, dekoration til børneværelse, dekoration til abyværelser, personlig pynt til børneværelset, inspiration til babyværelse, inspirasjon til barnrum, vægpynt,walldecor, blomsterkrans til væg, blomsterkrans med tørrede blomster

Hvilken stil passer ind hjemme ved dig? Skal den være boho, skal den være helt enkel uden dekoation, skal den fyldes med tørrede blomster eller måske friske blomster, pom pom´er, små figurer, bånd, kogler, grene....?

babyværelse, børneværelse, barnrum, dekoration til børneværelse, dekoration til abyværelser, personlig pynt til børneværelset, inspiration til babyværelse, inspirasjon til barnrum, vægpynt,walldecor, blomsterkrans til væg, blomsterkrans med tørrede blomster
Vægdekoration med pom pom´er og hvid ring

Mulighederne er næsten uendelige, men hvis du mangler inspiration kan Pinterest og YouTube være et godt sted at starte. Pinterest fungerer perfekt som en slags billed-søgemaskine og på YouTube kan du finde en masse videoer, der viser dig, hvordan du gør trin for trin.

Her er nogle af de ting jeg søgte på:

Pinterest:

DIY wreath for kids room

How to decorate a metal wreath

How to make paper flowers

How to tie the perfect bow

YouTube:

DIY wreath for nursery

How to make a floral wreath

Decorating a metal wreath

Som du kan se er der en masse muligheder, og du kan begrænse søgninger endnu mere, når du ved, hvilken stil du går efter. Og har du selv nogle gode ideer, må du meget gerne dele dem med os i kommentarerne.

Du finder vores personlige vægdekoration her

Rigtig god fornøjelse

Flere indlæg