Madplaner og meal prep

Jeg har nu 2 skolebørn (Wait, WHAT!!), så hverdagene bliver noget anderledes end det der børnehaveliv.

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

August 26, 2019

Med to skolebørn i huset er der en del ting, der stille og roligt ændrer sig; vi skal have gang i nogle nye rutiner og stille og roligt finde os til rette i en ny rytme, der passer til os alle, men i sær Erdem, der lige skal finde sig selv i sin nye hverdag. Med skole kommer også nye venner og nye interesser.
For at jeg kan følge med, har jeg brug for, at være forberedt og kampklar.... hi hi

Forberedelse for mig handler, nok ikke til nogens overraskelse, om planlægning. Selvfølgelig den daglige planlægning af selve dagen, men nu hvor hverdagen kører igen, handler det i dén grad også om en madplan! Og den mad-forberedelse jeg kan lave til ugen, før den går i gang. Nogle gange laver jeg dobbelt portioner, og smider den ene i fryseren, og andre gange laver jeg alt det jeg kan til den kommende ugen om søndagen.

Det vigtigtste for mig er, at det er sundt og NEMT. I forvejen er jeg ikke kæmpe fan af at lave mad, så nemhed er et must i hverdagen!

Jeg finder rigtig mange gode og hverdagsvenlige opskrifter ved f.eks. Valdemarsro og Kreamors Køkken. Og så elsker jeg Sif Orellanas bøger - ingen favoritter, bare allesammen....

Frugt og grønt leveret lige til døren fra lokal grønthandler

Og så er vi begyndt at få leveret frisk frisk og grønt lige til døren hver onsdag, så virkeligt, virkeligt er lækkert. Det betyder, at vi støtter lokalt og vi sparer tid, da vi ikke skal ud og handle - og så smager det bare godt.

Og i løbet af sommeren er vi faktisk også begyndt at juice hver dag. Det tager noget tid, hovedsageligt pga. rengøringen, men nøj, hvor det smager godt, og en rigtig nem måde at få nogle vitaminer i kroppen.

Sommerens nye vane; at juice hver dag. MUMS

Man kan selvfølgelig bare prøve sig frem, men jeg startede med at bruge nogle af de opskrifter som jeg fandt på Instagram ved Je suis Cornelia

Rigtig god dag

/Anita

Flere indlæg
Planlægning af hverdagen
Er din hverdag som du gerne vil have den? Eller er der noget du gerne vil have mere plads til?
August 26, 2019
Så er det tilbage til hverdagen
Kom godt i gang med hverdagen efter ferien, så nemt som muligt
August 26, 2019