Farvel marts og velkommen april

Jeg elsker at kigge tilbage og reflektere over måneden, der gik og alt, hvad vi nåede, men også at se frem til den nye måned og alt, hvad den bringer af oplevelser og hverdagsmagi.

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

May 10, 2019

Når måneden er ved at være slut, bruger jeg gerne lidt tid på at reflektere lidt over måneden, der er gået, og samtidig kigge lidt fremad og se, hvad den nye måned byder på. Det er altid dejligt at genopfriske de dejlige øjeblikke og oplevelser, der har været igennem måneden, og måske også blive mindet om, noget man har lært og måske skal gøres anderledes en anden gang.

Det er også en aktivitet, der kan være rigtig sjov at lave sammen som familie; det giver mulighed for at minde hinanden om de gode stunder man har haft sammen og små (eller store) sejre og øjeblikke, der godt kan tåle at blive fejret igen.

Farvel; Marts

- For os har marts måned været en måned med et par store begivenheder og en masse lidt mindre. Der har været store omvæltninger i hverdagen og små hyggelige stunder, der har givet en masse nærvær.

- Erdem startede i Mini-SFO (så nu har vi snart 2 skolebørn!!)

- Jeg var på Upcomers Designmarked i Vejle den 2. + 3. marts med Louise fra BestBabyposter

- Gymnastikopvisninger for både Erdem og Melike

- Vi er gået i gang med at klippe ned i haven, og når man kender os ved man, at det er lidt af en bedrift, for vi er overhovedet ikke havemennesker - nyde den ja, arbejde i den nej!
Jeg ville så gerne være havemenneske, men jeg er begyndt at indse at det nok ikke kommer til at ske.... Jeg elsker ideen om at gå ud i min egen have på en varm sommerdag og høste mine grøntsager til aftensmaden..... men der skal jo også luges ukrudt så.... hi hi

- Vi er i gang med at gøre klar til ferie - et familiebesøg - men vi er så heldige at noget af familien bor i Alanya, Tyrkiet. Vi savner familien i hverdagen, men når vi så kan komme af sted, er det jo skønt med varme og strand.

- Jeg ELSKER de længere og lysere dage!

Jeg var på marked med mine varer for første gang (Upcomers i Vejle)

Refleksioner over måneden, der gik:

Tålmodighed har aldrig været min stærke side, men jeg øver mig og bliver bedre - og kan faktisk godt se, at det gør en forskel på hverdagene....
Denne måneds største begivenhed og udfordring har været opstart i Mini-SFO, men samtidig er der hele tiden små sejre, som vi alle vokser af.

Jeg glæder mig til havens træer begynder at blomstre
Velkommen; April

Nu begynder det at føles endnu mere som forår; dagene er blevet længere og lysere, og det booster lige humøret en tand.


Dét glæder jeg mig til:

- Når det bliver lidt varmere, skal udestuen i brug.

- Vores tur til Alanya for at besøge familien. Det bliver ren afslapning, nærvær, tid med familien og forkælelse. Lige hvad vi trænger til.

- Påskeferien, hvor vi forhåbentligt får dage med varme, der indbyder til udetid.

- Og så skal vi holde påskefrokost med gode venner - det er faktisk en julefrokost vi måtte udskyde pga. sygdom, men NU skal det være.

- Jeg håber sådan, at jeg kan komme igang med at læse noget mere. Jeg har allerede de første bøgerne liggende klar:

Paulo Cuelho: Alkymisten

Athina Delskov & Lene Sonne: Sensitive børn

Robin Sharma: The 5 a.m. club

- Melike skal løbe Rynkebyløb med skolen til fordel for Børnelungefonden. Det gjorde hun også sidste år, hvor hun tog r.... på os og løb 17 runder á 400 meter på 45 minutter.

- Måske kan vi få startet en lille bitte køkkenhave i år - kunne vildt godt tænke mig, at børnene prøver at have en køkkenhave (når nu mor ikke kan finde ud af det!! hi hi)

Fredagsmarked i Alanya er nærmest uimodståeligt

Hvad glæder du dig til i den kommende måned. Del endelig i kommentarfeltet, og lad os inspirere hinanden.

Flere indlæg