Farvel maj og velkommen juni

Jeg elsker at kigge tilbage på måneden, der er gået og mindes alt det, der skete. Men også at se frem mod den kommende måned og glæde mig til alt, hvad den bringer af oplevelser, samvær og hverdagsmagi (og i denne måned også fødselsdagsmagi!)

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

August 26, 2019

Når måneden er ved at være slut, bruger jeg gerne lidt tid på at reflektere lidt over måneden, der er gået, og samtidig kigge lidt fremad og se, hvad den nye måned byder på.

Det er altid dejligt at genopfriske de dejlige øjeblikke og oplevelser, der har været igennem måneden, og måske også blive mindet om, noget man har lært og måske skal gøres anderledes en anden gang.

Det er også en aktivitet, der kan være rigtig sjov at lave sammen som familie; det giver mulighed for at minde hinanden om de gode stunder, man har haft sammen og små (eller store) sejre og øjeblikke, der godt kan tåle at blive fejret igen.

Maj har bl.a. budt på konfirmation, fødselsdag, leg i haven og god mad

Farvel Maj

Maj har budt på en masse dejlige fejringer af nogle af vores favorit-mennesker. Vi har nydt dage med leg og sol i haven. Vi har generelt haft fokus på de små ting i hverdagen, og de glæder de bringer med sig.

De længere og lysere dage giver mere energi, og man kan vist godt sige, at nogen i familien har fået lidt forårskuller (mig!). Jeg kan mærke, hvordan varmen og lyset påvirker mig så positivt, og nogle dage har jeg lyst til at smide, hvad jeg har i hænderne, pakke familien og kufferten og hive dem med til Barcelona eller Rom, hvor vi kan slentre rum i de små, kringlede gader og drikke kaffe på de åbne pladser!

Det er det dog ikke lige blevet til, men I stedet har vi nydt måneden herhjemme:

- Vi har fejret min niece, der er blevet konfirmeret. Der er bare noget helt særligt over en konfirmationsdag. Jeg bliver så pokkerts sentimental, samtidig med at jeg glæder mig så meget over "de smukke unge mennesker", og alt det skønne i livet, der ligger foran dem. Og når vi så synger "De smukke unge mennesker" på sådan en dag, må jeg nok indrømme, at der sniger sig en lille tåre frem i øjenkrogen.

- Så har vi fejret 6-års fødselsdag herhjemme. Den lille i huset er slet ikke så lille mere, og dette forår understreger virkelig dette med start i Mini-SFO og 6-års fødselsdag! Vi nød fødselsdagen bare os herhjemme og i weekenden stod den på besøg af venner og familie med boller, brunsviger, chokoladekage, lagkage, gulerodskage og alt hvad der nu kan høre til at fejre sådan en 6-årig herre.

- Jeg har lavet hjemmelavet sushi, som blev så lækker. Og det er jo bare nemt at lave - og vores datter elsker det, også når hun kan være med til at lave det. Virkelig en god familieaktivitet til en hygge lørdag - eller hvis du skal have venindeflokken på besøg; så kan man jo lave det sammen.

- En tradition for os, og for mange andre, er, at tænde lys i vinduet den 4. maj, hvilket vi også gjorde i år. Til minde om....

- Mors dag er altid en vigtig fejring for mig. Dels pga. min egen mor, men også pga. de seje mødre, jeg omgiver mig med. Jeg fejrede mig selv, såvel som andre.

Den 4. maj: til minde om....

Velkommen juni

Foråret synger på sidste vers, og vi er allerede på vej ind i sommermånederne! Vi er kun en måned væk fra børnenes sommerferie, og vi har ikke engange fundet ud af endnu, hvor vi skal på sommerferie i år (gode forslag modtages gerne, hi hi)

Dét glæder jeg mig til:

- Vi skal fejre min fødselsdag. Den ligger lige i forlængelse af pinsen, så måske vi finder på en fejring i pinsen. Jeg glæder mig stadig som et lille barn til min fødselsdag; alle de traditioner, der følger med, og forventningens glæde bliver man vist aldrig for stor til. Og så har den dag altid været dér, hvor vi spiste sommeren første portion jordbær.

- Forhåbentligt bliver vejret godt nok til, at vi kan snuppe et par ture ud i det fri med madpakken. Hvis der er noget de to mindste i huset elsker, er det, når vi kan tage på picnic, og jeg ved, at min go to side for gode ideer til madkurven er Valdemarsro, så der skal jeg snart ind og have lavet mig en lille opskrift-samling, og mon ikke jeg også finder lidt inspiration i Sif Orellanas nye bøger?

- Udestuen har vi desværre kun kunne bruge enkelte dage i maj, hvor det har været varmt nok, men mon ikke juni byder på nogle flere varme dage, så vi rigtigt kan få taget den i brug - det håber jeg.

Jeg håber du får en fantastisk juni, og har nogle dejlige mindre fra maj, du kan se tilbage på og glædes over.

Hvad glæder du sig til i juni?

/Anita

Flere indlæg