Farvel april og velkommen maj

Jeg elsker at kigge tilbage på måneden, der er gået og mindes alt det, der skete. Men også at se frem mod den kommende måned og glæde mig til alt, hvad den bringer af oplevelser, samvær og hverdagsmagi.

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

August 26, 2019

Når måneden er ved at være slut, bruger jeg gerne lidt tid på at reflektere lidt over måneden, der er gået, og samtidig kigge lidt fremad og se, hvad den nye måned byder på. Det er altid dejligt at genopfriske de dejlige øjeblikke og oplevelser, der har været igennem måneden, og måske også blive mindet om, noget man har lært og måske skal gøres anderledes en anden gang.

Det er også en aktivitet, der kan være rigtig sjov at lave sammen som familie; det giver mulighed for at minde hinanden om de gode stunder, man har haft sammen og små (eller store) sejre og øjeblikke, der godt kan tåle at blive fejret igen.

Jeg elsker at være i Alanya, og fordi vi var der lige inden sæsonen rigtigt starter, var der ikke så mange turister.

Farvel; April

April har budt på en masse dejlig oplevelser og samvær med gode venner og familie: alt sammen noget, der er med til at give energi på kontoen og minde os om, hvor vigtigt det er, at gøre plads til de mennesker i vores liv, der er vigtige - også når den hektiske hverdag rammer igen efter en afslappende ferie.

- Vi har nydt den dejligste påskeferie, der ikke havde meget planlagt, men endte med tur i Legoland, legeaftaler, påskefrokost og spontane fodboldkampe med hele familien

- Dejlig ferie/familiebesøg i Alanya, hvor vi nød det tyrkiske forår, og det at have ingen planer

- Museumsbesøg i Alanya, som ungerne (til min store overraskelse) synes var vildt spændende

- Fået lavet videoer til min YouTube kanal.
Jeg synes, det er vildt sjovt, og glæder mig til at lave flere - og se forbedringer - hi hi

- Jeg har været så heldig at få lov til at hjælpe min niece med borddækning til hende konfirmation, så det har også givet en god portion kvali-tid med hende

Bliver stadig imponeret, når jeg kommer i Legoland

April har været sådan en god påmindelse om, hvor meget energi og godt humør det giver, når vi nogle gange glemmer alle de praktiske ting i hverdagen og bare nyder hinanden og øjeblikket. Det er oftest her, der opstår magi; både i hverdagen og ferierne.

Så lige så meget, som jeg elsker at planlægge, er det også med at huske på, at nogle gange skal jeg bare planlægge at have tid, uden brug af tiden er forudbestemt, så mon ikke især vores weekender, bliver lidt mere spontane i den kommende måned...

Det danske forår kan noget helt fantastisk; den der følelse, når man kan mærke, at man godt lige kan sidde i solen og holde varmen og få lidt farve i kinderne, er helt fantastisk!

Velkommen; Maj

Nu er det for alvor ved at blive forår, og vi har taget hul på de varmere dage. Jeg kan helt klart mærke, hvordan det sætter gang i energien og jeg får lidt forårskuller - hi hi.

Dét glæder jeg mig til:

- Vi skal fejre min niece, når hun bliver konfirmeret. Jeg synes altid, det er lidt højtideligt, og bliver lidt små-sentimental sådan nogle dage

- Erdem (vores søn) har fødselsdag. Ham glæder vi os til at fejre efter en lidt hård marts og april for ham med opstart i Mini-SFO

- Et par forlængede weekender i forbindelse med Store bededag og Kristi Himmelfart

- Mors dag, som jeg altid synes er vigtig. Jeg har desværre ikke min egen mor mere, så det bliver nok en tur på kirkegården med en blomst til hende, men jeg elsker også at fejre alle de fantastiske kvinder omkring mig - mødre er seje! Længere er den ikke, og det fortjener mindst én fejring om året.

- Og så er der stadig den der lille køkkenhave med børnene. Jeg kommer lidt sent i gang, men jeg skal nok komme i gang! hi hi

Hvad glæder du dig til i den kommende måned?

Del endelig i kommentarfeltet, så vi kan inspirere hinanden - og fortæl også gerne, hvordan du fejrer Mors dag, og hvem du fejrer

Flere indlæg