DIY lomme til dine stickers

I dag har jeg en kort DIY til, hvordan du kan lave en lomme til dine stickers, som du kan have med dig i din planner eller i din taske. Du bestemmer selv størrelsen på din lomme. Hvis du bruger små ark med klistermærker / sheets behøver lommen ikke være ret stor. Det er helt op til dig.

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

August 26, 2019

Flere indlæg
Sådan kan du bruge en Traveler´s Notebook til refleksion
I en tid, hvor usikkerheden kan være stor, kigger jeg i dag lidt på, hvordan vi kan bruge en Traveler´s Notebook til at få noget godt ud af en ellers dårlig situation.
March 22, 2020
Madplaner og meal prep
Jeg har nu 2 skolebørn (Wait, WHAT!!), så hverdagene bliver noget anderledes end det der børnehaveliv.
February 24, 2020