DIY lomme til dine stickers

I dag har jeg en kort DIY til, hvordan du kan lave en lomme til dine stickers, som du kan have med dig i din planner eller i din taske. Du bestemmer selv størrelsen på din lomme. Hvis du bruger små ark med klistermærker / sheets behøver lommen ikke være ret stor. Det er helt op til dig.

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

May 20, 2019

Flere indlæg
Feriedagbog i en Traveler´s Notebook
Hvordan kan man lave en rejsedagbog mens man er af sted - men uden det bliver tidskrævende og overvældende?
June 7, 2019
Planlægning af hverdagen i mine Traveler´s Notebooks
Så er vi nået til 2. del af "En uge i min planner", og i dag handler det om den daglige planlægning.
June 3, 2019