DIY; lav en side med dine planning-favoritter

Skriv en kommentar

Tak - jeg har modtaget din kommentar...
Oops! Noget gik galt....skriv hellere end gerne til mig på min mail: info@hellofriend.dk

April 5, 2020

DIY; planning-favoritterne

Jeg opsætter min planner til den kommende uge hver søndag - nogle uger har jeg god tid til det, andre uger bliver det måske lidt for sent om aftenen... De gange, hvor jeg måske ikke har så meget tid, er det guld værd at have en side med alle mine favoritter lige til at bruge i min planlægning for den kommende uge.

Du behøver ikke lave en side som jeg har gjort. Du kan gøre det på en måde, som giver mening for dig, og giver dig mulighed for at have oversigten lige ved hånden, når du skal bruge den.
Det kan være alt fra en Post It til en udførlig dekoreret side med præcise detaljer om dine go-to items. Det skal bare være det, der fungerer bedst for dig.

Hvad er en planning-favorit?

Når jeg laver en side med mine planning-favoritter i min planner, fungerer det som en opslagsside med en oversigt over de redskaber og elementer, som jeg bruger tit, og som jeg ved, jeg altid vender tilbage til - så at sige mine go-to items.

Og så kan jeg bruge Planning-favoritterne til andre ting også. Jeg bruger f.eks. tit de samme elementer i min journal og memory keeping.

decorative planning, diy decor, dekorativ planlægning, creative planning, kreativ planlægning

På min liste over planning-favoritter finder man:

  • Washi tape
  • Brushpens
  • Håndskrift
  • Ikon stickers
  • Små deko-stickers
  • Små tegnede elementer
  • linjer/streger
  • Tegnede banners/headers
  • Bokse/labels
  • Blomster/grene

Dette er alle elementer, jeg gang på gang vender tilbage til og gentager på mine sider. Det er elementer, der er nemme for mig at bruge - de sidder på rygraden. Dette er perfekt til de uger, hvor jeg enten ikke har lyst til eller tid til at kaste mig ud i noget nyt, men jeg gerne vil have en lille smule dekoration i min planner.

Ideer til at dekorere din planner

Hvis du vil have lidt mere inspiration til at dekorere dine planner-sider - eller måske er ny, når det kommer til kreativ planlægning, finder du mit blogindlæg, der handler om kreativ planlægning hos Nordic Planner Society, hvor du også kan downloade en PDF-fil med dekorationsskitser til at hjælpe dig med at komme igang. Men ikke nok med det; du finder også nedenstående video, playliste og Pinterest board med endnu mere inspiration.

Flere indlæg